CCC Question Answer 2015

CCC Question Papers Quiz – Page 26

MICR stands for

a. Magnetic Ink Character Reader

b. Magnetic Ink Code Reader

c. Magnetic Ink Cases Reader

d. None

2. The opening screen consists of our main components these are

a. Windows desktop

b. Start button

c. Notification area

d. All of the above

3. Which command is used to start a slide show?

a. Edit

b. Slide Show

c. File

d. Tools

4. Main memory is also known as ……..

a. Hard Disk

b. ROM

c. RAM

d. Floppy Disk

5. VGA is

a. Video Graphics Array

b. Visual Graphics Array

c. Volatile Graphics Array

d. Video Graphics Adapter

6. CGI stands for?

a. Common Graphics Interface

b. Common Gateway Interchange

c. Common Gateway Interface

d. Computer Gateway Interface

7. What is the shortcut key to open windows ex-plorer?

a. Windows key + E

b. Windows key + W

c. Windows key + O

d. Ctrl + O

8. The set of processed data is called?

a. Data

b. Data Processing

c. Database

d. Information

9. Full form of WORM is

a. Write once read many

b. Write on Random memory

c. Work on real memory

d. None

10. Palettes that can be rear-off are

a. Line colour

b. Fill colour

c. Font colour

d. All of the above

11. To select a column the easiest method is to …….

a. Double-click any cell in the column

b. Drag from the top cell in the column to the last cell in the column

c. Click the column heading

d. Ctrl + A

12. …….. is the high speed memory used in the computer.

a. RAM

b. BIOS

c. Hard disk

d. Cache

13. The top most bar in any application window is the ………

a. It displays the name of the document or application/Title bar.

b. Menu bar

c. Toolbar

d. Status bar

14. Every device on the Internet has a unique …….. address (also called an “Internet address”)

a. DH

b. IPVPP

c. DTH

d. IP

15. Which of the following is an output device?

a. Joystick

b. Plotter

c. Light pen

d. Scanner

16. The set of computer programs that manages the hardware/software of a computer is called

a. Compiler system

b. Operation system

c. Operating system

d. None of the above

17. The core of operating system is

a. Command com

b. Kernel

c. NTLDR

d. None

18. Check the odd term out

a. Internet

b. Linux

c. Windows

d. Unix

19. DNS in internet technology stands for

a. Dynamic Name System

b. Domain Name System

c. Distributed Name System

d. None of the above

20. 1 GB is equal to ……..

a. 230 bits

b. 230 bytes

c. 220 bits

d. 220 bytes

DOEACC CCC Demo Test

DOEACC CCC Demo Test

Answers for DOEACC CCC Questions –

  1. (a) 2. (d) 3. (b) 4. (c)    5. (a)    6. (c)    7. (a)    8. (d)   9. (a)    10 (d) 11. (c) 12. (d) 13. (a) 14. (d) 15. (b) 16. (c)  17. (b) 18. (a)  19. (b) 20. (b)

Links for Practice Paper Sets

Note : Each Practice Paper Contain 5 Pages

CCC Question Papers with Answer

CCC Question Papers 2013 2014 Download

CCC Model Papers 2013 and 2014

CCC Exam Demo Questions with Answers Specially for Year 2014

CCC Question Papers Set

CCC Question Papers Quiz

Unique and Important Questions for CCC Certificate Exam

Most Important Question Answer for CCC Online Paper

CCC Exam Online Paper 2014

DOEACC CCC Exam Demo Test

CCC Online Paper Set with Answers

Question Answers for Best CCC Result

DOEACC CCC Question Papers 2013 2014 for Free Download

Question Paper of CCC Exam

Question Answers for DOEACC CCC Exam

Most Expected Question Answers for DOEACC CCC Exam

DOEACC CCC Practice Question Answer Paper

Posted in CCC Question Answer 2015 Tagged with: , ,
2 comments on “CCC Question Answer 2015
  1. I was very pleased to find this web-site.I wanted to thanks for your time for this wonderful read!! I definitely enjoying every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you blog post.

  2. satendra singh says:

    I can not find CCC answer key on the webside .please help 8418049067

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*