CCC Question Answer 2015

CCC Question Papers Quiz – Page 28

41. MAN is a
a. Cost
b. Company
c. Network
d. None of the above
42. Supercomputers are primarily useful for
a. Input-output intensive processing
b. Mathematical intensive scientific applications
c. Data retrieval operations
d. None of these
43. What is the meaning of “Hibernate” in Windows XP/7?
a. Restart the computer in safe mode.
b. Shutdown the computer terminating all the running applications.
c. Restart the computer in normal mode
d. Shutdown the computer without closing the running applications.
44. ……. is a grid of cells with individual cells occuring at the intersections of corresponding rows and columns.
a. Row
b. Cell
c. Table
d. Column
45. A set of rules that governs the transmission of data over a network
a. Topology
b. Transmission Media
c. BUS
d. Protocol
46. When a large file is stored as small pieces scattered over the disk, it is often called as
a. Clustered
b. Fragmented
c. Scattered
d. Formatted
47. Main memory is
a. Volatile
b. Non-volatile
c. Both (a) and (b)
d. None of the above
48. Consider the following statements about Internet facility:
a. It servers as the largest on-line information system.
b. It provides the most dependable and latest mode for sending E-mail.
c. Recurring expenditure on communication E-mail is very high.
d. It is often misused and has triggered cybercrimes.
49. The latest DVD technology uses
a. Magneto-Optical
b. Optical
c. Protein Molecules
d. None of the above
50. The Print option resides in the:
a. File menu
b. Edit menu
c. View menu
d. Format menu.
State whether the following statement are TRUE or FALSE.
51. The AutoContent Wizard creates the structure and contents bases on the choices you make.
52. You can swap over the functionality of the left and right mouse buttons.
53. “e-commerce consists primarily of the distributing, buying, selling, marketing and servicing of products or services over electronic systems such as the Internet”.
54. Primary memory has higher storage capacity than secondary memory.
55. Del key deletes the text to the left of the insertion point.
56. Check boxes are used to present options requiring individual on/off decisions in Message boxes.
57. The Back and Forward buttons can be used to visit only pages from the same website.
58. Print preview of Word does not allow you to do any editing.
59. The Blank Web page template of Word contains preformatted or pre-designed options.
60. The AutoFit to contents enables word to widen or narrow columns based on the contents you insert in Insert Table.

DOEACC CCC Demo Test

DOEACC CCC Demo Test

Answers for DOEACC CCC Questions –

41. (c) 42. (b) 43. (d) 44. (c) 45. (d) 46. (b) 47. (a) 48. (a) 49. (c) 50. (a) 51. (T) 52. (T)
53. (T) 54. (F) 55. (F) 56. (T) 57. (F) 58. (T) 59. (F) 60. (T)

Links for Practice Paper Sets

Note : Each Practice Paper Contain 5 Pages

CCC Question Papers with Answer

CCC Question Papers 2013 2014 Download

CCC Model Papers 2013 and 2014

CCC Exam Demo Questions with Answers Specially for Year 2014

CCC Question Papers Set

CCC Question Papers Quiz

Unique and Important Questions for CCC Certificate Exam

Most Important Question Answer for CCC Online Paper

CCC Exam Online Paper 2014

DOEACC CCC Exam Demo Test

CCC Online Paper Set with Answers

Question Answers for Best CCC Result

DOEACC CCC Question Papers 2013 2014 for Free Download

Question Paper of CCC Exam

Question Answers for DOEACC CCC Exam

Most Expected Question Answers for DOEACC CCC Exam

DOEACC CCC Practice Question Answer Paper

Posted in CCC Question Answer 2015 Tagged with: , ,
2 comments on “CCC Question Answer 2015
  1. I was very pleased to find this web-site.I wanted to thanks for your time for this wonderful read!! I definitely enjoying every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you blog post.

  2. satendra singh says:

    I can not find CCC answer key on the webside .please help 8418049067

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

About Me

Myself Manoj Saxena, Director of Maxen Computer Education. I am a Professional Blogger, Digital Marketing and SEO Trainer and Consultant. Click for my Official Facebook Page.