CCC Question Answer 2015

Unique and Important Questions for CCC Certificate Exam – Page 31

1. Which of the following method can insert a new slide in current presentation?
a. Right click on the Slide panel and choose New Slide
b. From Insert menu choose New Slide
c. Click on New Slide button on toolbar
d. All of above
2. Which of the following is not a part of Slide Design?
a. Design Template
b. Color Scheme
c. Animation Scheme
d. Slide Layout
3. What is the best way to create another copy of a slide?
a. Click the slide then press Ctrl + A and paste in new slide.
b. From Insert Menu choose Duplicate Slide.
c. Redo everything on a new slide that you had done on previous slide.
d. None of the above.
4. Which of the following methods cannot be used to enter data in a cell?
a. Pressing an arrow key
b. Pressing the tab key
c. Pressing the Esc key
d. Clicking the enter button to the formula bar
5. To copy formatting from one area in a worksheet and apply it to another area you would use:
a. The Edit > Copy Format and Edit > Paste Format commands from the menu.
b. The Copy and Apply Formatting dialog box, located under the Format > Copy and Apply menu.
c. There is no way to copy and apply formatting in Excel you have to do it manually.
d. The Format Painter button on the standard toolbar.
6. In a worksheet you can select
a. The entire worksheet
b. Rows
c. Columns
d. All of the above
7. Which area in an excel window allows entering values and formulas
a. Title bar
b. Menu bar
c. Formula bar
d. Standard toolbar
8. Which of the following is the oldest Spreadsheet Package?
a. VisiCalc
b. Lotus 1-2-3
c. Excel
d. StarCalc
9. There can be many ways to insert page number in a document. Which of the following lets you insert page number?
a. Page number from Insert menu
b. Page Setup from file menu
c. Footnote from Insert menu
d. Both (a) and (c)
10. Where can you find the Draw Table tool button?
a. Standard toolbar
b. Formatting toolbar
c. Drawing toolbar
d. Tables and Formatting toolbar
11. Which of the following options in File pull down menu is used to close a MS Word document?
a. Quit
b. Close
c. Exit
d. New
12. Pentium1- to 4 processor is of
a. first generation
b. second generation
c. third generation
d. fourth generation
13. Knowledge processing concept is of
a. first generation
b. second generation
c. third generation
d. fifth generation
14. Which of the following can be used as a primary memory?
a. Cartridge tape
b. Hard disk
c. Optical disk
d. None of these
15. Which one of the following is not an output device?
a. Printer
b. Monitor
c. Keyboard
d. None of the above
16. Find the odd one out:
a. NORTON
b. McAFee
c. eScan
d. None of the above
17. The name of file or folder __________ key is used.
a. F1
b. F2
c. F3
d. None of the above
18. One MB is equal to
a. The amount of RAM in every computer
b. 1 billion bytes
c. 1024 KB
d. 1 thousand bytes
19. The resolution of a printer is measured in
a. Megabits
b. Hz
c. Dots per inch (DPI)
d. Inches (diagonal)
20. The utility used to increase the speed of programs is called
a. Disk Fragmenter
b. Disk Cleanup
c. Disk Formatter
d. None of the above

DOEACC CCC Demo Test

DOEACC CCC Demo Test

Answers for DOEACC CCC Questions –

1. (d) 2. (d) 3. (b) 4. (c) 5. (d) 6. (d) 7. (c) 8. (a) 9. (a) 10. (d) 11. (b) 12. (d)
13 (d) 14. (d) 15. (c) 16. (d) 17. (b) 18. (c) 19. (c) 20. (a)

Links for Practice Paper Sets

Note : Each Practice Paper Contain 5 Pages

CCC Question Papers with Answer

CCC Question Papers 2013 2014 Download

CCC Model Papers 2013 and 2014

CCC Exam Demo Questions with Answers Specially for Year 2014

CCC Question Papers Set

CCC Question Papers Quiz

Unique and Important Questions for CCC Certificate Exam

Most Important Question Answer for CCC Online Paper

CCC Exam Online Paper 2014

DOEACC CCC Exam Demo Test

CCC Online Paper Set with Answers

Question Answers for Best CCC Result

DOEACC CCC Question Papers 2013 2014 for Free Download

Question Paper of CCC Exam

Question Answers for DOEACC CCC Exam

Most Expected Question Answers for DOEACC CCC Exam

DOEACC CCC Practice Question Answer Paper

Posted in CCC Question Answer 2015 Tagged with: , ,
2 comments on “CCC Question Answer 2015
  1. I was very pleased to find this web-site.I wanted to thanks for your time for this wonderful read!! I definitely enjoying every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you blog post.

  2. satendra singh says:

    I can not find CCC answer key on the webside .please help 8418049067

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*