CCC Question Answer 2015

Unique and Important Questions for CCC Certificate Exam – Page 32

21. Which of the following charts is not likely to be included in an analysis of presentation graphics package?
a. Bar
b. Pie
c. Temperature
d. Line
22. The printers that produce the output by pressing a print element and an inked ribbon against the face of a continuous paper form is called
a. Impact printer
b. Scanning printers
c. Non-impact printer
d. None of the above
23. In MS-Word you can force a page break:
a. By positioning your cursor at an appropriate place and pressing the F1 key.
b. By using the Insert/Section Break.
c. By positioning your cursor at a appropriate place and pressing Ctrl + Enter.
d. By changing the font size of your document.
24. Embedded software is used in:
a. On-line Railway Information System
b. Mobile Phones
c. E-learning software
d. Multimedia Movies
25. In a spreadsheet, a statement that performs a calculation is called (an)
a. Formula
b. Reference
c. Argument
d. Parameter
26. Which of the following can be embedded into a slide?
a. A Web page
b. An audio clip
c. A video clip
d. All of the above
27. Which is a bootable disk?
a. The hard disk of a Computer System
b. A disk which is used to load DOS into the RAM
c. A mini floppy disk
d. A CD-ROM
28. The number system that is the basis for computer operations as
a. Hexadecimal System
b. Octal System
c. ASCII
d. Binary System
29. CPU reads the information from secondary memory
a. First information is transferred to main memory and from there, the CPU reads
b. Directly
c. Through registers
d. None of the above
30. Which of the following is Diagnostic Software?
a. Windows-XP
b. Office-XP
c. Norton Antivirus
d. Unix
31. Find the odd one out
a. Control Unit
b. ALU
c. Registers
d. BIOS
32. What is mean by a dedicated computer?
a. Which is used by one person only
b. Which is assigned one and only one task
c. Which uses one kind of software
d. Which is meant for application software
33. A computer program that converts and entire program into machine language is called a/an
a. Interpreter
b. Simulator
c. Compiler
d. Commander
34. A computer program that translates one program instructions at a time into a machine language is called a/an
a. Interpreter
b. CPU
c. Compiler
d. None of the above
35. A computer consists of
a. A central processing unit
b. A memory
c. Input and output unit
d. All of the above
36. An application program that helps the user to change any number and immediately should result of that change is
a. Desktop publishing program
b. Database
c. Spreadsheet
d. All of the above
37. The instruction for starting the computer are stored in
a. Random access memory
b. CD-ROM
c. Read only memory chip
d. All of the above
38. Pressing F8 key twice, selects
a. A word
b. A sentence
c. A paragraph
d. Entire document
39. How can you disable extended selection mode?
a. Press F8 again to disable
b. Press Del to disable
c. Press Esc to disable
d. Press Enter to disable
40. What is the shortcut key you can press to create a copyright symbol?
a. Alt + Ctrl + C
b. Alt + C
c. Ctrl + C
d. Ctrl + shift + C

DOEACC CCC Demo Test

DOEACC CCC Demo Test

Answers for DOEACC CCC Questions –

21. (d) 22. (a) 23. (c) 24. (b) 25. (a) 26. (d) 27. (b) 28. (d) 29. (a) 30. (c) 31. (d) 32. (b) 33. (c) 34. (a) 35. (d) 36. (c) 37. (c) 38. (b) 39. (a) 40. (a)

Links for Practice Paper Sets

Note : Each Practice Paper Contain 5 Pages

CCC Question Papers with Answer

CCC Question Papers 2013 2014 Download

CCC Model Papers 2013 and 2014

CCC Exam Demo Questions with Answers Specially for Year 2014

CCC Question Papers Set

CCC Question Papers Quiz

Unique and Important Questions for CCC Certificate Exam

Most Important Question Answer for CCC Online Paper

CCC Exam Online Paper 2014

DOEACC CCC Exam Demo Test

CCC Online Paper Set with Answers

Question Answers for Best CCC Result

DOEACC CCC Question Papers 2013 2014 for Free Download

Question Paper of CCC Exam

Question Answers for DOEACC CCC Exam

Most Expected Question Answers for DOEACC CCC Exam

DOEACC CCC Practice Question Answer Paper

Posted in CCC Question Answer 2015 Tagged with: , ,
2 comments on “CCC Question Answer 2015
  1. I was very pleased to find this web-site.I wanted to thanks for your time for this wonderful read!! I definitely enjoying every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you blog post.

  2. satendra singh says:

    I can not find CCC answer key on the webside .please help 8418049067

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

About Me

Myself Manoj Saxena, Director of Maxen Computer Education. I am a Professional Blogger, Digital Marketing and SEO Trainer and Consultant. Click for my Official Facebook Page.