CCC Question Answer 2015

Unique and Important Questions for CCC Certificate Exam – Page 33

41. What is the smallest and largest font size available in font size tool on formatting toolbar?
a. 8 and 72
b. 8 and 64
c. 12 and 72
d. None of the above


42. Which of the following is graphics solutions for word processors?
a. Clip Art
b. Word Art
c. Drop Cap
d. All of the above


43. Which statement is valid about magnetic tape?
a. It is a plastic ribbon
b. It is coated on both sides with iron oxide
c. It can be erased and reused
d. All of above


44. FLASH is a
a. ROM
b. Software
c. Hardware
d. None of the above


45. Storage capacity of magnetic disk depends on
a. tracks per inch of surface
b. bits per inch of tracks
c. disk pack in disk surface
d. All of above


46. WAN stands for
a. Wap Area Network
b. Wide Area Network
c. Wide Array Net
d. Wireless Area Network


47. Which of the following is not computer language?
a. High level language
b. Medium level language
c. Low level language
d. All of the above


48. Which language is directly understood by the computer without translation program?
a. Machine language
b. Assembly language
c. High level language
d. None of above


49. A printer’s image quality is usually measured in:
a. Character per second
b. Pages per minute
c. Dots per inch
d. Pixels


50. What do folders let you do?
a. Organize the files on a disk
b. Ensures that the computer starts properly
c. Names your files
d. Creates a file allocation table

State whether the following statement are TRUE or FALSE.


51. Different cells in a column can have different width.


52. You cannot open two different workbooks in Excel simultaneously.


53. You can add dates to worksheets, but spreadsheets cannot use dates in calculations.


54. Linux is a proprietary software.


55. The kernel is a program that constitutes the central core of a computer operating system.


56. The Print command is used to print a text file on printer in the background mode.


57. Data stored on magnetic disk can be accessed directly.


58. Ctrl + B is used to make the text bold in MS-Word.


59. The key strokes Ctrl +; are uses to enter current time in Excel.


60. To be computer literate, you must be able to write computer programs.

DOEACC CCC Demo Test

DOEACC CCC Demo Test

Answers for DOEACC CCC Questions –

41. (a) 42. (a) 43. (a) 44. (d) 45. (d) 46. (b) 47. (b) 48. (a) 49. (c) 50. (a) 51. (F) 52. (F) 53. (F) 54. (F) 55. (T) 56. (F) 57. (T) 58. (T) 59. (F) 60. (F)

Links for Practice Paper Sets

Note : Each Practice Paper Contain 5 Pages

CCC Question Papers with Answer

CCC Question Papers 2013 2014 Download

CCC Model Papers 2013 and 2014

CCC Exam Demo Questions with Answers Specially for Year 2014

CCC Question Papers Set

CCC Question Papers Quiz

Unique and Important Questions for CCC Certificate Exam

Most Important Question Answer for CCC Online Paper

CCC Exam Online Paper 2014

DOEACC CCC Exam Demo Test

CCC Online Paper Set with Answers

Question Answers for Best CCC Result

DOEACC CCC Question Papers 2013 2014 for Free Download

Question Paper of CCC Exam

Question Answers for DOEACC CCC Exam

Most Expected Question Answers for DOEACC CCC Exam

DOEACC CCC Practice Question Answer Paper

Posted in CCC Question Answer 2015 Tagged with: , ,
2 comments on “CCC Question Answer 2015
  1. I was very pleased to find this web-site.I wanted to thanks for your time for this wonderful read!! I definitely enjoying every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you blog post.

  2. satendra singh says:

    I can not find CCC answer key on the webside .please help 8418049067

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

About Me

Myself Manoj Saxena, Director of Maxen Computer Education. I am a Professional Blogger, Digital Marketing and SEO Trainer and Consultant. Click for my Official Facebook Page.