CCC Question Answer 2015

Most Important Question Answer for CCC Online Paper – Page 36

1. Which of the following is not a CPU trade name?
a. Intel
b. Dell
c. AMD
d. Cyrix
2. In order to play and hear sound on a computer one needs?
a. Sound card and speaker
b. A Microphone
c. Both (a) and (b)
d. None of the above
3. Which of the following is considered a broad band communication channel?
a. Coaxial cable
b. fiber optics cable
c. Microwave circuits
d. All of the above
4. The file extension of MS-Word document in Office 2000 is ………
a. .docx
b. .txt
c. .doc
d. .pdf
5. Which of the following is not a transmission medium?
a. modem
b. Coaxial cables
c. telephone lines
d. microwave systems
6. A …………… is a pre-designed format of text and color scheme
a. `Template
b. Slide
c. Presentation
d. None of the above
7. If a computer on the network shares resources for others to use, it is called …………. .
a. Server
b. Mainframe
c. Client
d. None of the above
8. A mouse, trackball and joystick are examples of ………….. .
a. Pointing devices
b. pen input devices
c. Data collection devices
d. multimedia devices
9. A plotter is
a. An input device to produce good quality graphics
b. An output device to produce drawings and graphics
c. A fast output device using camera lenses
d. None of these
10. Which of the rule mentioned below for range names is incorrect
a. Names cannot be the same as a cell reference
b. In a range name you are allowed to use spaces or commas
c. Range names can be directly used in formulas
d. The only separators allowed are underscore characters and/or periods between words.
11. Broder can be applied to
a. cells
b. paragraph
c. text
d. All of the above
12. The mouse ………….. usually appears as an arrow
a. Cursor
b. Pointer
c. Insertions Line
d. None of above
13. The Save As …… dialog box can be used
a. for saving the file for the first time to save
b. file by some alternative name
c. to save file in a format other than Word
d. All of the above
14. ………… is a protocol used by e-mail clients to download e-mails to your computer.
a. SMTP
b. MAIL
c. FTPP
d. POP
15. Which type of network uses telephone lines
a. WAN
b. LAN
c. PAN
d. Wireless
16. Which of the following is required to communicate between two computers?
a. communications software
b. protocol
c. communication hardware
d. all of the above
17. The …………. effects are used to apply movement to the images and objects in slides.
a. Transition
b. Animation
c. Both (a) and (b)
d. None of the above
18. Which of the following is correct about WAN?
a. It is a data communication network covering large geographical area
b. It is a data communication network, covering a limited geographical area
c. In such a network, three participants are separated by large distance
d. Both (a) and (c)
19. You can activate the Drawing toolbar with this option:
a. Format-Toolbars-Drawing
b. View-Toolbars-Drawing
c. Tools-Drawing toolbar
d. Edit Toolbars-Drawing
20. FDDI is the abbreviation of
a. Fiber Distributed Data Interface
b. Fiber Data Distributed Interface
c. Fiber Dual Distributed Interface
d. Fiber Disk Data Interface

DOEACC CCC Demo Test

DOEACC CCC Demo Test

Answers for DOEACC CCC Questions –

1. (b) 2. (a) 3. (d) 4. (c) 5. (a) 6. (a) 7. (a) 8. (a) 9. (b) 10. (b) 11. (d) 12. (a)
13. (d) 14. (d) 15. (a) 16. (d) 17. (b) 18. (a) 19. (b) 20. (a)

Links for Practice Paper Sets

Note : Each Practice Paper Contain 5 Pages

CCC Question Papers with Answer

CCC Question Papers 2013 2014 Download

CCC Model Papers 2013 and 2014

CCC Exam Demo Questions with Answers Specially for Year 2014

CCC Question Papers Set

CCC Question Papers Quiz

Unique and Important Questions for CCC Certificate Exam

Most Important Question Answer for CCC Online Paper

CCC Exam Online Paper 2014

DOEACC CCC Exam Demo Test

CCC Online Paper Set with Answers

Question Answers for Best CCC Result

DOEACC CCC Question Papers 2013 2014 for Free Download

Question Paper of CCC Exam

Question Answers for DOEACC CCC Exam

Most Expected Question Answers for DOEACC CCC Exam

DOEACC CCC Practice Question Answer Paper

Posted in CCC Question Answer 2015 Tagged with: , ,
2 comments on “CCC Question Answer 2015
  1. I was very pleased to find this web-site.I wanted to thanks for your time for this wonderful read!! I definitely enjoying every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you blog post.

  2. satendra singh says:

    I can not find CCC answer key on the webside .please help 8418049067

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*