CCC Question Answer 2015

CCC Exam Online Paper 2014 & 2015 – Page 41

1. The computer consists of
a. I/O device
b. Memory
c. CPU
d. All the above

2. The memory which is programmed at the time it is manufactured is
a. ROM
b. RAM
c. EPROM
d. PROM

3. UNIVAC is-
a. Universal Automatic Computer
b. Universal Automatic Computer
c. Unique Automatic Computer
d. Unvalued Automatic Computer

4. Terminators are used in …….. topology.
a. Bus
b. Star
c. Ring
d. Mesh

5. You can select all the slides in the presentation by pressing the following key:
a. Ctrl + Shift
b. Alt + Ctrl
c. Ctrl + A
d. Shift

6. Offline device is
a. A direct access storage device
b. A device which is connected to CPU
c. A device which is not connected to CPU
d. An I/O device

7. Microprocessor was invented in
a. 1970
b. 1971
c. 1972
d. 1973

8. The smallest unit of storage is
a. Bit
b. Byte
c. Kilobyte
d. Megabyte

9. An application can be opened through shortcut on desktop by
a. Double clicking on its shortcut
b. Right clicking and choosing “Open” option
c. Selecting the icon and pressing Enter key
d. All of the above

10. A Laser printer uses
a. Raster scan
b. Camera lens
c. Heat sensitive paper
d. None of the above

11. How many scroll bars can be visible on the text area if your document is over 100%
a. Two
b. One
c. Three
d. Four

12. LILO is used for
a. Creation of book diskette
b. Managing Linux network
c. Multiboot
d. Linux configuration

13. Which windows program do you use to manage folders and files?
a. Accessories
b. Control Panel
c. Explorer
d. Office

14. Impact printer operates like a
a. Typewriter
b. Laser
c. Pen
d. None of the above

15. What does the disk drive of a computer do?
a. Rotate the disk
b. Read the disk
c. Load a program from the disk into the memory
d. Both (b) and (c)

16. Which of the follwing is the default view that allows you to see one slide at a time and edit it?
a. Slide Sorter
b. Normal
c. Outline
d. Notes

17. The ………. provides access to all active application by maintainning a row of open application title boxes.
a. Title bar
b. Task bar
c. Start menu
d. None of the above

18. The entire worksheet in Excel can be selected by
a. Ctrl + Spacebar
b. Ctrl + Shift + Spacebar
c. Shift + Spacebar
d. All of the above

19. Lowest unit of speed is
a. Millisecond
b. Micro second
c. Nano second
d. Pico second

20. Which connector STP uses?
a. BNC
b. RJ-11
c. RJ-45
d. RJ-69

DOEACC CCC Demo Test

DOEACC CCC Demo Test

Answers for DOEACC CCC Questions –

1. (d) 2. (d) 3. (a) 4. (a) 5. (c) 6. (c) 7. (b) 8. (a) 9. (d) 10. (a) 11. (b) 12. (c)

13. (c) 14. (a) 15. (d) 16. (b) 17. (b) 18. (b) 19. (d) 20. (c)

Links for Practice Paper Sets

Note : Each Practice Paper Contain 5 Pages

CCC Question Papers with Answer

CCC Question Papers 2013 2014 Download

CCC Model Papers 2013 and 2014

CCC Exam Demo Questions with Answers Specially for Year 2014

CCC Question Papers Set

CCC Question Papers Quiz

Unique and Important Questions for CCC Certificate Exam

Most Important Question Answer for CCC Online Paper

CCC Exam Online Paper 2014

DOEACC CCC Exam Demo Test

CCC Online Paper Set with Answers

Question Answers for Best CCC Result

DOEACC CCC Question Papers 2013 2014 for Free Download

Question Paper of CCC Exam

Question Answers for DOEACC CCC Exam

Most Expected Question Answers for DOEACC CCC Exam

DOEACC CCC Practice Question Answer Paper

Posted in CCC Question Answer 2015 Tagged with: , ,
2 comments on “CCC Question Answer 2015
  1. I was very pleased to find this web-site.I wanted to thanks for your time for this wonderful read!! I definitely enjoying every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you blog post.

  2. satendra singh says:

    I can not find CCC answer key on the webside .please help 8418049067

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*