CCC Question Answer 2015

CCC Exam Online Paper 2014 & 2015 – Page 42

21. Windows Explorer is a file management programs that you can use to:
a. View and change the folder/file structures of your disks.
b. View and change the contents of your folder and files.
c. Move, copy, rename create and delete folder and files
d. All of the above

22. A client program used to access the Internet services and resource available through the World Wide Web.
a. ISP
b. Web browsers
c. Web Servers
d. None of the above

23. What is the max cable length of STP?
a. 100 ft
b. 200 ft
c. 100 m
d. 200 m

24. …………… transparency is a primary advantage of both bridging and switching
a. Upper layer protocol
b. Lower layer protocol
c. Encryption
d. None of the above

25. The modem does not
a. Produce sound similar to those you hear on the touch tone telephone
b. Collect signals from low speed terminals and transmit them over a single
c. line-modulate electrical digital signals into an analog signals
d. demodulate an analog signals into digital signals.

26. Main memory is
a. Volatile
b. Non-volatile
c. Volatile and nonvolatile
d. None of the above

27. …………….. allows LAN users to share computer programs and data
a. Communication server
b. Print server
c. File server
d. None of the above

28. In which component of the computer you can see and touch?
a. peripheral
b. software
c. operating system
d. storage

29. Print server uses …….. which is buffer that holds data before it is send to the printer.
a. Queue
b. Spool
c. Node
d. None of the above

30. Bluetooth is a type of radio wave information transmission system that is good for about ……….
a. 30 feet
b. 30 Yards
c. 30 Km
d. 300 Km

31. ………….. layer decides which physical pathway the data should take
a. Application
b. Network
c. Physical
d. Transport layer

32. A gigabyte is equal to
a. 1024 GB
b. 1024 MB
c. 1024 * 1024 MB
d. 1024 KB

33. ISO stands for
a. International Standard Organization
b. International Student Oraganization
c. Integrated Services Organization
d. None of the above

34. Which of the following should you do to bring a bullet back to previous level?
a. Press the tab key
b. Press the Shift key
c. Press the enter key
d. Press the shift + tab keys

35. FORTRAN is-
a. File transition
b. Format Translation
c. Formula Translation
d. Floppy Translation

36. The handouts, speaker notes and outlines of a slide are the components that are used for ……….. purposes.
a. General
b. Reference
c. Both (a) and (b)
d. None of the above

37. .wav and .mid are type of …….. that can be added to PowerPoint presentation.
a. sound files
b. picture files
c. image files
d. None of these

38. “A ………… is a network that connects computers and devices in a limited geographical area, such as a home, school computer laboratory or office building”
a. Local area network
b. Wide area network
c. Metropolitan area network
d. All of the above

39. A network that provides a constant bandwidth for the complete duration of a message transfer is a :
a. packet switched network
b. cell switched network
c. circuit switched network
d. None of the above

40. The ………….. effects are special types of effects that allows you to specify how you to navigate from one slide to the other.
a. Special effects
b. Animation
c. Transition
d. All of the above

DOEACC CCC Demo Test

DOEACC CCC Demo Test

Answers for DOEACC CCC Questions –

21. (d) 22. (b) 23. (d) 24. (a) 25. (a) 26. (a) 27. (c) 28. (a) 29. (b) 30. (a) 31. (c) 32. (b)

33. (a) 34. (d) 35. (c) 36. (b) 37. (a) 38. (a) 39. (c) 40. (c)

Links for Practice Paper Sets

Note : Each Practice Paper Contain 5 Pages

CCC Question Papers with Answer

CCC Question Papers 2013 2014 Download

CCC Model Papers 2013 and 2014

CCC Exam Demo Questions with Answers Specially for Year 2014

CCC Question Papers Set

CCC Question Papers Quiz

Unique and Important Questions for CCC Certificate Exam

Most Important Question Answer for CCC Online Paper

CCC Exam Online Paper 2014

DOEACC CCC Exam Demo Test

CCC Online Paper Set with Answers

Question Answers for Best CCC Result

DOEACC CCC Question Papers 2013 2014 for Free Download

Question Paper of CCC Exam

Question Answers for DOEACC CCC Exam

Most Expected Question Answers for DOEACC CCC Exam

DOEACC CCC Practice Question Answer Paper

Posted in CCC Question Answer 2015 Tagged with: , ,
2 comments on “CCC Question Answer 2015
  1. I was very pleased to find this web-site.I wanted to thanks for your time for this wonderful read!! I definitely enjoying every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you blog post.

  2. satendra singh says:

    I can not find CCC answer key on the webside .please help 8418049067

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

About Me

Myself Manoj Saxena, Director of Maxen Computer Education. I am a Professional Blogger, Digital Marketing and SEO Trainer and Consultant. Click for my Official Facebook Page.