CCC Question Answer 2015

CCC Exam Online Paper 2014 & 2015 – Page 43

41. Following is a type of Slide animation
a. Flash once
b. Typewriter
c. Fly From top
d. All of the above


42. ISDN is an example of ………….. network.
a. Packet switched
b. Circuit switched
c. Message switched
d. None of the above


43. What will allow you to select entire document?
a. Select
b. Locate
c. Select all
d. None of the above


44. Undo is similar to
a. Ctrl + X
b. Ctrl + C
c. Ctrl + Z
d. None of the above


45. …………… will first ask you if you are sure you want to empty the contents of the clipboard.
a. Paste
b. Cut
c. Delete
d. Copy


46. A ……….. is an electronic page in a presentation
a. Page
b. Slide
c. E-Slide
d. None of the above


47. In ……….. topology, if a computer’s network cable is broken, whole network goes down.
a. Ring
b. Bus
c. Mesh
d. Tree


48. …………… fonts have finishing strokes.
a. Times New Roman
b. Sans serif
c. Courier
d. Tahoma


49. In a slide master footer area appears at
a. Left of the page
b. Center of the page
c. Top of the page
d. Bottom of the page


50. Which of the following characters is allowed in a Windows file name or folder?
a. :
b. ?
c. _
d. >


State whether the following statements are TRUE or FALSE.


51. Shortcut menus cannot create a link to that program.


52. The advantage of ethernet cable has less power consumption


53. The Landscape orientation prints the text length wise.


54. Change case command is used to change the capitalization of a sentence.


55. We cannot change the contents of RAM.


56. We can recolour a Clip Art object.


57. A keyboard has approximately 101 to 105 keys.


58. When a folder is copied to another place, the subfolders in the folder also get copied.


59. The contents of a Window can be scrolled by clicking the scroll bar.


60. Tim Bernes-Lee is the “father” of the WWW.

DOEACC CCC Demo Test

DOEACC CCC Demo Test

Answers for DOEACC CCC Questions –

41. (d) 42. (b) 43. (c) 44. (c) 45. (c) 46. (b) 47. (b) 48. (b) 49. (d) 50. (c) 51. (F) 52. (T)

53. (F) 54. (T) 55. (F) 56. (T) 57. (T) 58. (T) 59. (T) 60. (T)

Links for Practice Paper Sets

Note : Each Practice Paper Contain 5 Pages

CCC Question Papers with Answer

CCC Question Papers 2013 2014 Download

CCC Model Papers 2013 and 2014

CCC Exam Demo Questions with Answers Specially for Year 2014

CCC Question Papers Set

CCC Question Papers Quiz

Unique and Important Questions for CCC Certificate Exam

Most Important Question Answer for CCC Online Paper

CCC Exam Online Paper 2014

DOEACC CCC Exam Demo Test

CCC Online Paper Set with Answers

Question Answers for Best CCC Result

DOEACC CCC Question Papers 2013 2014 for Free Download

Question Paper of CCC Exam

Question Answers for DOEACC CCC Exam

Most Expected Question Answers for DOEACC CCC Exam

DOEACC CCC Practice Question Answer Paper

Posted in CCC Question Answer 2015 Tagged with: , ,
2 comments on “CCC Question Answer 2015
  1. I was very pleased to find this web-site.I wanted to thanks for your time for this wonderful read!! I definitely enjoying every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you blog post.

  2. satendra singh says:

    I can not find CCC answer key on the webside .please help 8418049067

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

About Me

Myself Manoj Saxena, Director of Maxen Computer Education. I am a Professional Blogger, Digital Marketing and SEO Trainer and Consultant. Click for my Official Facebook Page.