CCC Question Answer 2015

DOEACC CCC Exam Demo Test – Page 48

41. The ability to combine name and addresses with a standard document is called …..
a. document formatting
b. database management
c. mail merge
d. form letters

42. A credit card sized expansion board that is inserted into portable computers that connects the modem to the telephone wall jack is the ………
a. Internal modem
b. External modem
c. PC card modem
d. Wireless modem

43. X.25 is an example of …….. network
a. Circuit switched
b. Packet switched
c. Message switched
d. None of the above

44. An error in software or hardware is called a bug. What is the alternative computer jargon for it?
a. Leech
b. Slug
c. Squid
d. Glitch

45. A modem that is contained within the system unit is called a(n) …… modem.
a. external
b. Internal
c. Wireless
d. Wi-Fi

46. In Word Drop cap applied to
a. Characters
b. Sentences
c. Words
d. None of the above

47. The online non-commercial interaction between local and central government and the commercial business sector, rather than private individuals is part of ……. model.
a. Government-to-Citizen or Government-to-consumer (G2C)
b. Government-to-Business (G2B)
c. Government-to-Government (G2G)
d. Government-to-Employees (G2E)

48. A system unit of a personal computer typically contains all of the following except:
a. Microprocessor
b. Disk controller
c. Serial Interface
d. Modem

49. S/MIME in Internet technology stands for?
a. Secure Multipurpose Internet Mail Extension
b. Secure Multimedia Internet Mail Extension
c. Simple Multipurpose Internet Mail Extension
d. Simple Multimedia Internet Mail Extension

50. The purpose of the MOVE command is to
a. move one or more files to the location you specify.
b. rename directories
c. both (a) and (b) above
d. None of the above

Doeacc ccc True and False Questions

51. The FTP protocol is used to transfer, access and manage files.
52. Netscape Messenger is the e-mail client packaged with Netscape Communicator 4.0.
53. Bandwidth allows multiple users to transmit over the same wireless channel using spread spectrum.
54. VDU stands for Very Dull Unit.
55. MIB is used in SMTP.
56. Styles can be used to generate a table of contents quickly in Word.
57. 3-D charts have a category (X) axis a value (y) axis and a third (Z) axis.
58. FTP servers store files that you can transfer to on from your computer if you have and FTP client.
59. The protocol used to transfer HTML pages is called Hyperlink.
60. CD-ROM stores larger volume of information as compared to Floppy disk and Hard disk.

DOEACC CCC Demo Test

DOEACC CCC Demo Test

Answers for DOEACC CCC Questions –

41. (c) 42. (c) 43. (a) 44. (d) 45. (b) 46. (d) 47. (b) 48. (d) 49. (a) 50. (a) 

51. (T) 52. (T) 53. (T) 54. (F) 55. (F) 56. (T) 57. (T) 58. (T) 59. (F) 60. (F)

Links for Practice Paper Sets

Note : Each Practice Paper Contain 5 Pages

CCC Question Papers with Answer

CCC Question Papers 2013 2014 Download

CCC Model Papers 2013 and 2014

CCC Exam Demo Questions with Answers Specially for Year 2014

CCC Question Papers Set

CCC Question Papers Quiz

Unique and Important Questions for CCC Certificate Exam

Most Important Question Answer for CCC Online Paper

CCC Exam Online Paper 2014

DOEACC CCC Exam Demo Test

CCC Online Paper Set with Answers

Question Answers for Best CCC Result

DOEACC CCC Question Papers 2013 2014 for Free Download

Question Paper of CCC Exam

Question Answers for DOEACC CCC Exam

Most Expected Question Answers for DOEACC CCC Exam

DOEACC CCC Practice Question Answer Paper

Posted in CCC Question Answer 2015 Tagged with: , ,
2 comments on “CCC Question Answer 2015
  1. I was very pleased to find this web-site.I wanted to thanks for your time for this wonderful read!! I definitely enjoying every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you blog post.

  2. satendra singh says:

    I can not find CCC answer key on the webside .please help 8418049067

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

About Me

Myself Manoj Saxena, Director of Maxen Computer Education. I am a Professional Blogger, Digital Marketing and SEO Trainer and Consultant. Click for my Official Facebook Page.