CCC Question Answer 2015

CCC Online Paper Set with Answers – Page 51

1. Data can be arranged in ascending on descending order by using
a. Sort command from Table menu
b. Sort command from Data menu
c. Sort command from Tools menu
d. None of these
2. Which option enables automatic updates in destination documents?
a. embedding
b. objects
c. links
d. relationships
3. The type of website that engages consumers in interactions that will move them closer to a direct purchase is known as a ………. website.
a. customer service
b. interactive
c. marketing
d. corporate
4. When preparing a website, designers should ensure that the site enables user-to-user communication. This design feature is known as ……….
a. connection
b. community
c. context
d. commerce
5. ……….. have a single communication channel that is shared by all the users on the network?
a. Point-to-Point
b. Broadcast Network
c. Protocol
d. PAN
6. The collection of communication lines and routers is called
a. LAN
b. MAN
c. WAN
d. Communication Subnet
7. What symbol is used to enter number as text?
a. ‘
b. “
c. =
d. +
8. What do you do to start the slide show?
a. Click and Go
b. Turn on transition
c. Click on the Slide Show icon
d. All of the above
9. What is a slide transition?
a. Overheads
b. Letters
c. A special effect used to introduce a slide in a slide show
d. The way one slide looks
10. To print the PowerPoint presentation, press
a. Ctrl + T
b. Ctrl + E
c. Ctrl + S
d. Ctrl + P
11. Two types of sound files that can be added to PowerPoint presentation are ……….
a. .jpg files and .gif files
b. .wav files and .gif files
c. .wav files and .jpg files
d. .wav files and .mid files
12. Which is odd option
a. .jpg
b. .gif
c. .png
d. .wav
13. What is the term used when a clip art image changes the direction it faces?
a. Group
b. Flip
c. Both (a) and (b)
d. None of the above
14. The basic operations performed by a computer are
a. Arithmetic operation
b. Logical operation
c. Storage and retrieval
d. All of the above
15. The two major types of computer chips are
a. Primary memory chip
b. Microprocessor chip
c. Both (a) and (b)
d. None of the above
16. The number of rows in a worksheet is
a. 36500
b. 65536
c. 256
d. 64536
17. A protocol is a set of rules governing a time sequence of events that must take place?
a. between peers
b. between an interface
c. between modem
d. across an interface
18. LAN has the same authority as other host?
a. Local Area Network
b. Wide Area Network
c. Peer to Peer Network
d. Client Server Network
19. To select multiple non-adjacent cells in a worksheet you will click them holding
a. Ctrl key
b. Alt key
c. Shift key
d. Ctrl + Shift key
20. Which can be used for quick access to commonly used commands and tools?
a. Status bar
b. Toolbar
c. Menu bar
d. Title bar

 

DOEACC CCC Demo Test

DOEACC CCC Demo Test

Answers for DOEACC CCC Questions –

1. (b) 2. (c) 3. (c) 4. (c) 5. (b) 6. (a) 7. (a) 8. (c) 9. (c) 10. (d)

11. (d) 12. (d) 13. (b) 14. (d) 15. (c) 16. (b) 17. (a) 18. (c) 19. (a) 20. (b)

Links for Practice Paper Sets

Note : Each Practice Paper Contain 5 Pages

CCC Question Papers with Answer

CCC Question Papers 2013 2014 Download

CCC Model Papers 2013 and 2014

CCC Exam Demo Questions with Answers Specially for Year 2014

CCC Question Papers Set

CCC Question Papers Quiz

Unique and Important Questions for CCC Certificate Exam

Most Important Question Answer for CCC Online Paper

CCC Exam Online Paper 2014

DOEACC CCC Exam Demo Test

CCC Online Paper Set with Answers

Question Answers for Best CCC Result

DOEACC CCC Question Papers 2013 2014 for Free Download

Question Paper of CCC Exam

Question Answers for DOEACC CCC Exam

Most Expected Question Answers for DOEACC CCC Exam

DOEACC CCC Practice Question Answer Paper

Posted in CCC Question Answer 2015 Tagged with: , ,
2 comments on “CCC Question Answer 2015
  1. I was very pleased to find this web-site.I wanted to thanks for your time for this wonderful read!! I definitely enjoying every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you blog post.

  2. satendra singh says:

    I can not find CCC answer key on the webside .please help 8418049067

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*