CCC Question Answer 2015

CCC Online Paper Set with Answers – Page 52

21. Which simplifies the process of formatting text if the same formatting is required in more than one location?
a. Auto Text
b. Format Painter
c. Font dialog box
d. None of the above

22. There are …….. Internet service providers.
a. Local
b. Regional
c. national and international
d. All of the above

23. ………. is a collection of many separate networks.
a. A WAN
b. An internet
c. A LAN
d. None of the above

24. High density double sided floppy disks could store …….. of data.
a. 1.40 MB
b. 1.44 MB
c. 1.40 GB
d. 1.44 GB

25. Which of the following is correct about virus?
a. It is a software program
b. It is a self replication program
c. It affects the integrity of the operation System
d. All of the above

26. Choose the odd out
a. Applications
b. Peripherals
c. Software
d. Operating System

27. Microprocessors can be used to make
a. Computers
b. Calculators
c. Digital system
d. All of the above

28. Which of the following transmission system provide the highest data rate to an individual device?
a. computer bus
b. telephone lines
c. voice band mode
d. lease lines

29. Storage capacity of magnetic disk depends on
a. Tracks per inch of surface
b. Bits per inch of tracks
c. Disk pack in the disk surface
d. All of the above

30. Which of the following registers is used to keep track of address of the memory location where the next instructions is located?
a. Memory address register
b. Memory data register
c. Instruction register
d. Program counter

31. Which of the following storage device can store maximum amount of data?
a. Floppy Disk
b. Hard Disk
c. Compact Disk
d. Magneto Optic Disk

32. Which would you choose to create a bar diagram?
a. Edit, Chart
b. Insert, Chart
c. Tools, Chart
d. Format, Chart

33. Which setting you must modify to print a worksheet using letterhead?
a. Paper
b. Margin
c. Layout
d. Orientation

34. What do you call the chart that shows the proportions of how one or more data elements relate to another data element?
a. XY chart
b. Line chart
c. Pie chart
d. Column chart

35. The spelling dialog box can be involved by choosing spelling from ……. menu.
a. Insert
b. File
c. Tools
d. View

36. To open the existing presentation, press
a. Ctrl + L
b. Ctrl + N
c. Ctrl + A
d. Ctrl + O

37. How can you stop a slide show?
a. Press the right arrow
b. Press Escape
c. Press the left arrow
d. Press the down arrow

38. The motherboard is the
a. Circuit board that housed peripheral devices
b. Same as the CPU chip
c. The first chip that is accessed when the computer is turned on
d. Circuit board that contains a CPU and other chips

39. HUB is a ……. device and switch is a ……… device.
a. Unicast, Multicast
b. Multicast, Unicast
c. Broadcast, Unicast
d. None of above

40. Page fault occurs when?
a. The page in corrupted by application software
b. The page is in main memory
c. The page is not in main memory
d. One tries to divide number by 0

DOEACC CCC Demo Test

DOEACC CCC Demo Test

Answers for DOEACC CCC Questions –

21. (b) 22. (d) 23. (b) 24. (d) 25. (d) 26. (b) 27. (d) 28. (a) 29. (a) 30. (d) 31. (b) 32. (b)
33. (b) 34. (a) 35. (c) 36. (d) 37. (b) 38. (d) 39. (c) 40. (a)

Links for Practice Paper Sets

Note : Each Practice Paper Contain 5 Pages

CCC Question Papers with Answer

CCC Question Papers 2013 2014 Download

CCC Model Papers 2013 and 2014

CCC Exam Demo Questions with Answers Specially for Year 2014

CCC Question Papers Set

CCC Question Papers Quiz

Unique and Important Questions for CCC Certificate Exam

Most Important Question Answer for CCC Online Paper

CCC Exam Online Paper 2014

DOEACC CCC Exam Demo Test

CCC Online Paper Set with Answers

Question Answers for Best CCC Result

DOEACC CCC Question Papers 2013 2014 for Free Download

Question Paper of CCC Exam

Question Answers for DOEACC CCC Exam

Most Expected Question Answers for DOEACC CCC Exam

DOEACC CCC Practice Question Answer Paper

Posted in CCC Question Answer 2015 Tagged with: , ,
2 comments on “CCC Question Answer 2015
  1. I was very pleased to find this web-site.I wanted to thanks for your time for this wonderful read!! I definitely enjoying every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you blog post.

  2. satendra singh says:

    I can not find CCC answer key on the webside .please help 8418049067

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

About Me

Myself Manoj Saxena, Director of Maxen Computer Education. I am a Professional Blogger, Digital Marketing and SEO Trainer and Consultant. Click for my Official Facebook Page.