CCC Question Answer 2015

CCC Online Paper Set with Answers – Page 53

41. An example of menu driven operation system in PCs is known as
a. Windows
b. MSDOS
c. Both (a) and (b)
d. None of the above
42. A dot or symbol placed at the front of paragraph to highlight
a. Drop cap
b. Bullets
c. Symbol
d. None of the above
43. Which agency developed standards for physical connection interfaces and electronic signaling specifications?
a. EIA
b. ITU-T
c. ANSI
d. ISO
44. The term ‘operating system’ means
a. A set of program which controls computer working
b. It is interface between software and hardware
c. Both (a) and (b)
d. It is a Programming Language
45. This was the first network
a. CSNET
b. NSFNET
c. ANSNET
d. ARPANET

46. Cursor is a ……..
a. Pixel
b. Thin blinking line
c. Pointing device
d. None of these
47. Hundreds of universities, government entities and research labs have formed?
a. intranet
b. WWW
c. Internet
d. TCP/IP
48. The first users of the internet were?
a. a few dozen computers at universities and government research centers
b. the military
c. all U.S. universities and colleges
d. IBM and Microsoft
49. MSB stands for
a. Much Schedule Base
b. Most significant Bit
c. More Signed Bit
d. Matched Significant Bit
50. Which of the following protocol is used to transfer web pages?
a. POP
b. SMTP
c. FTP
d. HTTP
State whether the following statements are TRUE or FALSE
51. Digital computers is not the classification of computers based on application.
52. The cell/range names are case sensitive.
53. RW/RAM is the type of memory for information that does not change on your computer.
54. A repair for a known software bug, usually available at no charge on the Internet, is called a rectifier.
55. Ctrl + W is the shortcut key to close and active tab of a browser.
56. In the e-mail address bowles@sou.edu“bow-les” is password.
57. ROM stands Random Access Memory.
58. Keyboard, mouse and scanner are output devices.
59. CAPS LOCK key helps you in typing letters in uppercase.
60. Application software act as an interface between operating system and hardware.

DOEACC CCC Demo Test

DOEACC CCC Demo Test

Answers for DOEACC CCC Questions –

41. (a) 42. (b) 43. (a) 44. (c) 45. (d) 46. (b) 47. (c) 48. (b) 49. (b) 50. (d) 51. (T) 52. (F)
53. (F) 54. (T) 55. (T) 56. (F) 57. (F) 58. (F) 59. (T) 60. (F)

Links for Practice Paper Sets

Note : Each Practice Paper Contain 5 Pages

CCC Question Papers with Answer

CCC Question Papers 2013 2014 Download

CCC Model Papers 2013 and 2014

CCC Exam Demo Questions with Answers Specially for Year 2014

CCC Question Papers Set

CCC Question Papers Quiz

Unique and Important Questions for CCC Certificate Exam

Most Important Question Answer for CCC Online Paper

CCC Exam Online Paper 2014

DOEACC CCC Exam Demo Test

CCC Online Paper Set with Answers

Question Answers for Best CCC Result

DOEACC CCC Question Papers 2013 2014 for Free Download

Question Paper of CCC Exam

Question Answers for DOEACC CCC Exam

Most Expected Question Answers for DOEACC CCC Exam

DOEACC CCC Practice Question Answer Paper

Posted in CCC Question Answer 2015 Tagged with: , ,
2 comments on “CCC Question Answer 2015
  1. I was very pleased to find this web-site.I wanted to thanks for your time for this wonderful read!! I definitely enjoying every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you blog post.

  2. satendra singh says:

    I can not find CCC answer key on the webside .please help 8418049067

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

About Me

Myself Manoj Saxena, Director of Maxen Computer Education. I am a Professional Blogger, Digital Marketing and SEO Trainer and Consultant. Click for my Official Facebook Page.