CCC Question Answer 2015

Question Answers for Best CCC Result  – Page 56

1. Which menu contains the commands to save the current presentation or to open a previously saved presentation?
a. The Tools menu
b. The File menu
c. The View menu
d. The Edit menu
2. Cell D5 contains the value 22,582. Cell D6 contains the function = ROUND (D5, -3) what value be displayed in cell D6?
a. 22,582
b. 22,582.000
c. 23,000
d. # ERROR?
3. Ctrl + E command is used in MS-Word
a. Open the Search bar
b. Start the Find Utility
c. Open the History bar
d. None of these
4. In MS-Excel, files have a default extension of
a. .xls
b. .xlw
c. .Wk1
d. None of these
5. In PowerPoint the following is not a feature of PowerPoint
a. Printing transparencies
b. Printing the speaker’s notes along with the slide images
c. Linking a slide transition with a laser pointer
d. Drawing with a pen
6. An error is also known as
a. Debug
b. Bug
c. Cursor
d. None of these
7. Operating System of a computer
a. Enables the programmer to draw a flow chart
b. Links a program with subroutine with reference
c. Provides a layer, user friendly interface
d. None of the above
8. The predefined slide formats in PowerPoint are known as:
a. View
b. Slide layouts
c. Audience handouts
d. Speaker notes
9. What is display if the formula = Left (Maruti) is entered in to a cell?
a. M
b. i
c. Maruti
d. Ma
10. In Word, the use of Ctrl key while dragging
a. Deletes the selected text
b. Copy the selected text
c. Formats the text
d. None of these
11. The Power Point view that displays only text (title and bullet) is-
a. Slide show
b. Notes Pages view
c. Slide sorter view
d. Outline view
12. A device, which is not connected to CPU, is called as ………
a. land-line device
b. On-line device
c. Off-line device
d. None of the above
13. What is e-commerce?
a. Buying and selling of international goods
b. Buying and selling of products and service over the internet
c. Buying and selling of products having to do with the computers
d. Buying and selling of electronic goods.
14. The term user interface refers to
a. What the user sees on the screen and how they can interact with it.
b. How the operating system responds to the user commands
c. The means by which the user interacts with the peripheral devices of the computer
d. None of the above
15. Which of the following can be printed in support of a PowerPoint presentation?
a. Audience handouts
b. Notes
c. An outline
d. All of the above
16. Which of the following is an example of operating system
a. DOS
b. OS/2
c. Unix
d. All of the above
17. In Windows shortcut Shift + Delete is used to
a. Delete the selected item permanently without placing the item in the Recycle bin
b. Copy the selected item
c. Rename the selected item
d. Create a shortcut to the selected item
18. In MS-Excel, you can add an image to a template by clicking the Insert Picture from File button on the …….. toolbar.
a. Standard
b. Formatting
c. Picture
d. None of these
19. From where do you install font?
a. Font icon of control panel
b. Font option of format menu
c. Options submenus of Tools menu
d. None of these
20. The minimum number of rows and columns a word table can have is
a. Zero
b. 2 rows and 1 column
c. 2 rows and 2 column
d. 1 row and 1 column

DOEACC CCC Demo Test

DOEACC CCC Demo Test

Answers for DOEACC CCC Questions –

1. (b) 2. (d) 3. (d) 4. (a) 5. (b) 6. (b) 7. (c) 8. (b) 9. (a) 10. (d) 11. (d) 12. (c)
13. (b) 14. (a) 15. (d) 16. (d) 17. (a) 18. (c) 19. (a) 20. (d)

Links for Practice Paper Sets

Note : Each Practice Paper Contain 5 Pages

CCC Question Papers with Answer

CCC Question Papers 2013 2014 Download

CCC Model Papers 2013 and 2014

CCC Exam Demo Questions with Answers Specially for Year 2014

CCC Question Papers Set

CCC Question Papers Quiz

Unique and Important Questions for CCC Certificate Exam

Most Important Question Answer for CCC Online Paper

CCC Exam Online Paper 2014

DOEACC CCC Exam Demo Test

CCC Online Paper Set with Answers

Question Answers for Best CCC Result

DOEACC CCC Question Papers 2013 2014 for Free Download

Question Paper of CCC Exam

Question Answers for DOEACC CCC Exam

Most Expected Question Answers for DOEACC CCC Exam

DOEACC CCC Practice Question Answer Paper

Posted in CCC Question Answer 2015 Tagged with: , ,
2 comments on “CCC Question Answer 2015
  1. I was very pleased to find this web-site.I wanted to thanks for your time for this wonderful read!! I definitely enjoying every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you blog post.

  2. satendra singh says:

    I can not find CCC answer key on the webside .please help 8418049067

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*