CCC Question Answer 2015

Question Answers for Best CCC Result  – Page 57

21. Twisted pair network cable uses which RJ connector?
a. RJ-15
b. RJ-14
c. RJ-25
d. RJ-45

22. The contents of a cell may also be edited by pressing
a. F1
b. F2
c. F3
d. None of the above

23. BCC in regard to emails, stands for:
a. Best Client Copy
b. Better communication copy
c. Best computer copy
d. None of these

24. Which key is used to increase left indent?
a. Ctrl + I
b. Ctrl + M
c. Alt + I
d. F10

25. SGML stands for
a. Standard generalized Markup Language
b. Structured General Markup Language
c. Structured Graphics Mapping Language
d. Standard General Markup Link

26. To move the insertion point to the beginning of the previous paragraph command used is
a. Ctrl + Right arrow
b. Ctrl + Left arrow
c. Ctrl + Down arrow
d. Ctrl + Up arrow

27. In MS-Excel, one can copy data or formulas
a. With the copy, pate and cut command on the edit menu.
b. With commands on the shortcut menu
c. With buttons on the standard toolbars.
d. All of the above

28. Which of the following looses its contents when the computer is turned off
a. RAM
b. ROM
c. PROM
d. All of above

29. FAT and NTFS in Windows is type of
a. Disk tool
b. Storage format
c. Internal windows command
d. Utilities

30. Multi-tasking and multi-threading is used in
a. Windows XP
b. Windows 2000
c. Linux
d. All of the above

31. The move the insertion point to the beginning of the next word command used is
a. Ctrl + Right arrow
b. Ctrl + Left arrow
c. Ctrl + Down arrow
d. None of these

32. To copy formatting from one area in a worksheet and apply it to another area you would use
a. The Edit > Copy Format and Edit > Paste Format commands from the menu
b. The Copy and Apply Formatting dialog box, located under the Format > Copy and Apply menu
c. There is no way to copy and apply formatting in MS-Excel – you have to do it manually
d. The Format Painter button on the standard toolbar.

33. Which is not the search engine?
a. altavista.com
b. google.com
c. facebook.com
d. yahoo.com

34. Alignment can be found inside the
a. Font
b. Background
c. Paragraph
d. Page Setup

35. A (n) …….. contains text as well as information about the text
a. browser language
b. Machine language
c. markup language
d. None of these

36. Which of the following is not a search engine?
a. Bing
b. Yahoo
c. Safari
d. Ask

37. What is the function of Ctrl + B in MS-Word?
a. It converts selected text into the next large size of the same font
b. It adds a line break to the document
c. It makes the selected text bold
d. It applies Italic formatting the selected text

38. Most mall programs automatically complete the following two parts in an e-mail ….
a. From: and Body:
b. From: and Date:
c. From: and To:
d. From: and Subject:

39. In Excel, how do you change column width to fit the contents?
a. Single-click the boundary to the left to the column heading
b. Double-click the boundary to the right of the column heading
c. Press Alt and single click anywhere in the column
d. All of above

40. The software that allows users to surf the Internet is called a/an …….
a. Search Engine
b. Internet Service Provider (ISP)
c. Internet Surfing Provider
d. Browser

DOEACC CCC Demo Test

DOEACC CCC Demo Test

Answers for DOEACC CCC Questions –

21. (d) 22. (b) 23. (d) 24. (b) 25. (a) 26. (d) 27. (d) 28. (a) 29. (b) 30. (d) 31. (c) 32. (d)
33. (c) 34. (c) 35. (c) 36. (c) 37. (c) 38. (b) 39. (b) 40. (d)

Links for Practice Paper Sets

Note : Each Practice Paper Contain 5 Pages

CCC Question Papers with Answer

CCC Question Papers 2013 2014 Download

CCC Model Papers 2013 and 2014

CCC Exam Demo Questions with Answers Specially for Year 2014

CCC Question Papers Set

CCC Question Papers Quiz

Unique and Important Questions for CCC Certificate Exam

Most Important Question Answer for CCC Online Paper

CCC Exam Online Paper 2014

DOEACC CCC Exam Demo Test

CCC Online Paper Set with Answers

Question Answers for Best CCC Result

DOEACC CCC Question Papers 2013 2014 for Free Download

Question Paper of CCC Exam

Question Answers for DOEACC CCC Exam

Most Expected Question Answers for DOEACC CCC Exam

DOEACC CCC Practice Question Answer Paper

Posted in CCC Question Answer 2015 Tagged with: , ,
2 comments on “CCC Question Answer 2015
  1. I was very pleased to find this web-site.I wanted to thanks for your time for this wonderful read!! I definitely enjoying every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you blog post.

  2. satendra singh says:

    I can not find CCC answer key on the webside .please help 8418049067

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

About Me

Myself Manoj Saxena, Director of Maxen Computer Education. I am a Professional Blogger, Digital Marketing and SEO Trainer and Consultant. Click for my Official Facebook Page.