CCC Question Answer 2015

Question Answers for Best CCC Result  – Page 58

41. A computer check the ……….. of user names and password for a match before granting access-
a. Website
b. Network
c. Database
d. None of these
42. In MS-Excel you can use the drag and drop method to
a. Copy cell contents
b. Delete cells contents
c. Add cell contents
d. None of these
43. Which term identifies a specific computer on the web and the main page of the entire site
a. URL
b. Website Address
c. Hyperlink
d. None of these
44. What is the function of Ctrl + R in MS-Word
a. Open the Print dialog box
b. Update the current Web page
c. Close the current window
d. None of these
45. A …………. is the term used when a search engine returns a web page that matches the search criteria
a. Blog
b. Hit
c. Link
d. None of these
46. What do you call a collection of character and paragraph formatting commands?
a. the defaults
b. a template
c. a style
d. None of these
47. In Excel, you can use the horizontal and vertical scroll bars to
a. Split a worksheet into two panes
b. View different rows and columns
c. Edit the contents of a cell
d. All of these
48. Which of the following statement is FALSE concerning file names?
a. Files may share the same name or the same extension but not both
b. Every file in the same folder must have a unique name
c. File extension is another name for file type
d. The file extension comes before the dot (.) followed by the file name
49. Verification of a login name and password is known as:
a. authorization
b. accessibility
c. authentication
d. None of these
50. In Word shortcut key Ctrl + W is used for
a. Open the Print dialog box
b. Update the current web page
c. Close the current window
d. None of these
State whether the following statement are TRUE or FALSE
51. Linux was introduced by Linux torvalds in 1991.
52. To resize a selected object, you can hold down ALT and drag a sizing handle while temporarily overriding the settings for the grid.
53. Peripheral is an external device connected to the computer, such as input and output devices and external storage devices.
54. With a hyperlink you can link MS-Excel worksheet data to a Word document.
55. In Word, Ctrl + Shift to select or unselect one word to the right.
56. To maximize or restore a selected window press Ctrl + F10.
57. Computers process data into information by working exclusively with numbers.
58. The design of the network is called the network transmission.
59. To select multiple cells, drag across the cell or select a single cell and then hold down SHIFT while you click another cell.
60. It uses pictures (called icons) and menus displayed on the screen to send commands to the computer system is called command-base user interface.

DOEACC CCC Demo Test

DOEACC CCC Demo Test

Answers for DOEACC CCC Questions –

41. (c) 42. (a) 43. (a) 44. (d) 45. (c) 46. (c) 47. (b) 48. (d) 49. (c) 50. (c) 51. (T) 52. (T)
53. (T) 54. (T) 55. (F) 56. (F) 57. (F) 58. (F) 59. (T) 60. (F)

Links for Practice Paper Sets

Note : Each Practice Paper Contain 5 Pages

CCC Question Papers with Answer

CCC Question Papers 2013 2014 Download

CCC Model Papers 2013 and 2014

CCC Exam Demo Questions with Answers Specially for Year 2014

CCC Question Papers Set

CCC Question Papers Quiz

Unique and Important Questions for CCC Certificate Exam

Most Important Question Answer for CCC Online Paper

CCC Exam Online Paper 2014

DOEACC CCC Exam Demo Test

CCC Online Paper Set with Answers

Question Answers for Best CCC Result

DOEACC CCC Question Papers 2013 2014 for Free Download

Question Paper of CCC Exam

Question Answers for DOEACC CCC Exam

Most Expected Question Answers for DOEACC CCC Exam

DOEACC CCC Practice Question Answer Paper

Posted in CCC Question Answer 2015 Tagged with: , ,
2 comments on “CCC Question Answer 2015
  1. I was very pleased to find this web-site.I wanted to thanks for your time for this wonderful read!! I definitely enjoying every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you blog post.

  2. satendra singh says:

    I can not find CCC answer key on the webside .please help 8418049067

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

About Me

Myself Manoj Saxena, Director of Maxen Computer Education. I am a Professional Blogger, Digital Marketing and SEO Trainer and Consultant. Click for my Official Facebook Page.