Menu

CCC Solved Question Answer Paper 2018 2019

0 Comment


DOEACC CCC Exam Demo Test – Page 46

1. A light pen
a. Is a pointing device
b. Is an optical scanner
c. Uses magnetic Ink
d. None of the above

2. Which of the following devices can be used to directly input printed text?
a. OCR
b. OMR
c. MICR
d. None of the above

3. An input device that uses switch contacts placed under a plastic pad which may be inscribed with symbols is known as:
a. Punched card
b. Touch pad
c. Punched paper tape
d. None of the above

4. Which of the following memories must be refreshed many times per second?
a. Static RAM
b. Dynamic RAM
c. EPROM
d. ROM

5. MIPS stands for
a. Millions of Instructions Per Second
b. Multiple Instructions Per Second
c. Multiple Information Per Second
d. None of the above

6. Computer’s speed in measured in
a. Minute
b. Second
c. Clock cycle
d. Edit, Paste special

7. Which command is used to establish a link between a source document and a destination document?
a. Tools, Link, Document
b. Tools Link
c. Edit, Link
d. Edit, Paste Special

8. Which is true when you insert an excel worksheet into a word document?
a. Word is the destination document
b. Excel is the destination document
c. The worksheet is the destination document
d. The document is the source document

9. Pictures or drawings, typically displayed on a VDU to allow users to select program options is called
a. Graphics
b. HIPO charts
c. Icons
d. None of the above

10. A monitor looks like a TV set but it does not
a. Receive TV signals
b. Give a clear picture
c. Display graphics
d. None of the above

 

11. For large networks, ………… topology is used.
a. Bus
b. Star
c. Ring
d. None of the above

12. When sharing data in Office, the …….. document is the document in which the data was first entered.
a. Source
b. Destination
c. Original
d. Primary

13. Which option enables automatic updated in destination document?
a. Embedding
b. Objects
c. Links
d. Relationships

14. While typing in a word field manually, what must you press to insert the code’s braces?
a. Ctrl + F6
b. Ctrl + F9
c. Alt + F11
d. Shift + F12

15. Which of the following a search engine continuously sends out that start on a homepage of a server and pursue all links stepwise?
a. Spiders
b. Packets
c. Cookies
d. None of the above

16. Which one of the following can be entered as a number in a cell?
a. 1,300.00
b. (5000.00)
c. 1.1e + 2
d. All of the above

17. Software instructions intended to satisfy a users specific processing needs are called …………
a. System software
b. Microcomputer
c. Documentation
d. Application software

18. The disadvantage of dynamic RAM over static RAM is:
a. Higher power consumption
b. Variable speed
c. Higher bit density
d. None of the above

19. What would you use for immediate, real-time communication with a friend?
a. Instant Messaging
b. E-mail
c. Usenet
d. Blog

20. Which of the following function will return a value of 8?
a. ROUNDUP (8.4999, 0)
b. ROUNDDOWN (8.4999, 0)
c. ROUND (8.4999, 0)
d. Both (b) and (c)

DOEACC CCC Demo Test

DOEACC CCC Demo Test

Answers for DOEACC CCC Questions –

1. (a) 2. (c) 3. (d) 4. (b) 5. (a) 6. (c) 7. (d) 8. (a) 9. (c) 10. (d) 11. (b) 12. (a)
13. (c) 14. (b) 15. (b) 16. (c) 17. (d) 18. (c) 19. (a) 20. (d)

Links for Practice Paper Sets

Note : Each Practice Paper Contain 5 Pages

CCC Question Papers with

Answer

CCC Question

Papers 2013 2014 Download

CCC Model Papers 2013 and

2014

CCC Exam Demo Questions with Answers Specially for Year 2014

CCC Question Papers Set

CCC Question Papers Quiz

Unique

and Important Questions for CCC Certificate Exam

Most

Important Question Answer for CCC Online Paper

CCC Exam Online Paper

2014

DOEACC CCC Exam Demo

Test

CCC Online Paper Set with

Answers

Question Answers for Best

CCC Result

DOEACC CCC Question Papers 2013 2014 for Free Download

Question Paper of CCC

Exam

Question Answers for

DOEACC CCC Exam

Most

Expected Question Answers for DOEACC CCC Exam

DOEACC CCC

Practice Question Answer Paper

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *