:: CCC Question and Answers ::

 

DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 11

1. Data can be arranged in ascending on descending order by using
a. Sort command from Table menu
b. Sort command from Data menu
c. Sort command from Tools menu
d. None of these


2. Which option enables automatic updates in destination documents?
a. embedding
b. objects
c. links
d. relationships


3. The type of website that engages consumers in interactions that will move them closer to a direct purchase is known as a . website.
a. customer service
b. interactive
c. marketing
d. corporate


4. When preparing a website, designers should ensure that the site enables user-to-user communication. This design feature is known as .
a. connection
b. community
c. context
d. commerce


5. .. have a single communication channel that is shared by all the users on the network?
a. Point-to-Point
b. Broadcast Network
c. Protocol
d. PAN


6. The collection of communication lines and routers is called
a. LAN
b. MAN
c. WAN
d. Communication Subnet


7. What symbol is used to enter number as text?
a.
b.
c. =
d. +


8. What do you do to start the slide show?
a. Click and Go
b. Turn on transition
c. Click on the Slide Show icon
d. All of the above


9. What is a slide transition?
a. Overheads
b. Letters
c. A special effect used to introduce a slide in a slide show
d. The way one slide looks


10. To print the PowerPoint presentation, press
a. Ctrl + T
b. Ctrl + E
c. Ctrl + S
d. Ctrl + P


11. Two types of sound files that can be added to PowerPoint presentation are .
a. .jpg files and .gif files
b. .wav files and .gif files
c. .wav files and .jpg files
d. .wav files and .mid files


12. Which is odd option
a. .jpg
b. .gif
c. .png
d. .wav


13. What is the term used when a clip art image changes the direction it faces?
a. Group
b. Flip
c. Both (a) and (b)
d. None of the above


14. The basic operations performed by a computer are
a. Arithmetic operation
b. Logical operation
c. Storage and retrieval
d. All of the above


15. The two major types of computer chips are 
a. Primary memory chip
b. Microprocessor chip
c. Both (a) and (b)
d. None of the above


16. The number of rows in a worksheet is
a. 36500
b. 65536
c. 256
d. 64536


17. A protocol is a set of rules governing a time sequence of events that must take place?
a. between peers
b. between an interface
c. between modem
d. across an interface


18. LAN has the same authority as other host?
a. Local Area Network
b. Wide Area Network
c. Peer to Peer Network
d. Client Server Network


19. To select multiple non-adjacent cells in a worksheet you will click them holding
a. Ctrl key
b. Alt key
c. Shift key
d. Ctrl + Shift key


20. Which can be used for quick access to commonly used commands and tools?
a. Status bar
b. Toolbar
c. Menu bar
d. Title bar

 

Click on Link for Next Page

 

 

 

Next>>

See Also :

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 1

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 2

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 3

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 4

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 5

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 6

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 7

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 8

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 9

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 10

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 11

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 12

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 13

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 14

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 15

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 16

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 17

   
 

Answers :

1. (b) 2. (c) 3. (c) 4. (c) 5. (b) 6. (a) 7. (a) 8. (c) 9. (c) 10. (d) 

11. (d) 12. (d) 13. (b) 14. (d) 15. (c) 16. (b) 17. (a) 18. (c) 19. (a) 20. (b)  

 
 

Quick Links

| Home | C Language | All India Entrances | Previous Year Papers | Software Projects

| Project Reports | Job Alerts & Notifications | Technical Interview Questions |

| Audio Visual Notes |