:: CCC Question and Answers ::

 

DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 13

1. Which power point view displays each slide of the presentation as a thumbnail and is useful for rearranging slide
a. Slide sorter
b. Slide master
c. Slide design
d. Slide show


2. How are the data organized in a spreadsheet?
a. Lines and spaces
b. Height and width
c. Layers and planes
d. Rows and columns


3. Which elements of word document can be displayed in color?
a. Only graphics
b. All elements
c. Only text
d. None of above


4. “What would you use for immediate, real-time communication with a friend?”
a. Instant Messaging
b. E-mail
c. Usenet
d. Blog


5. Which of the following a search engine continuously sends out that start on a homepage of a server and pursue all links stepwise?
a. spiders
b. packets
c. cookies
d. None of the above


6. If text was highlighted and ‘Edit’ ‘Copy’ was clicked, what would happen?
a. Text would be copied from the document and placed in the clipboard
b. Text would be removed from the document and placed in the clipboard
c. Text from the clipboard would be placed in the document at the place where the cursor is blinking
d. None of the above


7. Which groupings do you work with when formatting text in word?
a. Tables, Paragraphs and indexes
b. Paragraphs, indexes and sections
c. Characters, sections and paragraphs
d. Indexes, characters and tables


8. What is full form of OMR?
a. Optical Mark Reader
b. Optical Marked Reading
c. Optical Moon Right
d. Optical Me Right


9. What is the full form of CD-R?
a. Collect Data-Readable
b. Compact Disk-Recordable
c. Cover Drink
d. Carbon Data


10. In Excel chart are created using which option?
a. Chart wizard
b. Pie chart
c. Bar chart
d. None of these


11. The outline and slides tabs appear in which …………… view in M.S. powerpoint 2003.
a. Normal
b. Slide Sorter
c. Notes Pages
d. Slide Show


12. A power point presentation ……….
a. Can be save as webpage
b. Can not save as webpage
c. Can save only a slide
d. Can save only media fire


13. The shortcut key for the font dialog box is?
a. Ctrl + C
b. Ctrl + D
c. Ctrl + E
d. Ctrl + F


14. “In Excel, if you click on the Gridlines and Draft Quality check box on the sheet tab property sheet of page setup dialog box then”
a. gridlines will be print
b. gridlines will be printed
c. sometimes print
d. None of the above


15. Which type of network is a specifically designed configuration of computer and other devices located within a confined area.
a. Local Area Network
b. Peer to Peer Network
c. Wide Area Network
d. Client Server Network


16. The area on a slide that holds text that will appear in the presentation outline is a ………….
a. Textbox
b. Placeholder
c. bullet print
d. Title box


17. The purpose of AutoFormat command in Excel is to
a. Create a professional and consistent look for your data
b. “choose between standard table formats that include borders, shading, font colours and other formatting options”
c. easily apply a consistent format throughout a workbook.
d. All of the above


18. A …………. is an additional set of commands that the computer displays after you make a selection from the main menu.
a. Dialog box
b. Sub menu
c. Menu selection
d. All of these


19. What is full form of ASCII
a. Australian Standard Code of Information Interchange
b. American Standard Code for information interchange
c. American Standard Code for Information Industry
d. Australian Standard Code for Information Industry


20. The shortcut key for the central alignment is?
a. Ctrl + C
b. Ctrl + E
c. Ctrl + L
d. Ctrl + R

 

Click on Link for Next Page

 

 

 

Next>>

See Also :

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 1

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 2

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 3

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 4

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 5

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 6

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 7

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 8

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 9

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 10

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 11

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 12

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 13

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 14

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 15

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 16

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 17

   
 

Answers :

1. (a) 2. (d) 3. (b) 4. (b) 5. (a) 6. (a) 7. (c) 8. (a) 9. (b) 10. (a) 11. (a) 12. (d)
13. (b) 14. (b) 15. (a) 16. (a) 17. (d) 18. (b) 19. (b) 20. (b) 

 

 
 

Quick Links

| Home | C Language | All India Entrances | Previous Year Papers | Software Projects

| Project Reports | Job Alerts & Notifications | Technical Interview Questions |

| Audio Visual Notes |