:: CCC Question and Answers ::

CCC Question Paper

DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 17

1. The ……………. is the physical path over which a message travels.
a. Protocol
b. Medium
c. Signal
d. All the above


2. How can the slide show be repeated continuously?
a. loop continuously until ‘Esc’
b. repeat continuously
c. loop more
d. None of the above


3. To configure dial-up networks with Windows XP, which applet should you use?
a. Network and Internet Connection
b. Network Neighborhood
c. Internet Connection sharing
d. Remote Assistance

CCC Question Paper
4. An affordable technology that uses existing telephone lines to provide high-speed connections is called………..
a. ISDN
b. microwave
c. cable modem
d. DSL


5. Voiceband ……………
a. allows the user to download messages
b. is used for standard telephone communication
c. is used in special leased lines to connect minicomputers and mainframes
d. provides a high-speed communication channel


6. A Virtual Private Network creates a ………. through the network?
a. Tunnel
b. BRI
c. Connection
d. SSH session


7. All of the following are trop-level domains except?
a. .com
b. .mil
c. .army
d. .org


8. A recently created additional top-level domain name is?
a. .pro
b. .plan
c. .business
d. .school


9. Which PowerPoint feature allows the user to create a simple presentation without having to spend too much time on it?
a. AutoContent Wizard
b. Animation
c. Color schemes
d. Chart Wizard


10. Which language is used to create macros in Excel?
a. Visual basic
b. C
c. Visual C ++
d. Java


11. Which of the following includes special effects that can be applied to drawing objects?
a. Gradient fills
b. Line color and style
c. Rotating
d. All of the above


12. What is the name for the router that you PC uses to connect to your Internet Service Provider?
a. Loopback address
b. Backbone
c. IP address
d. Default gateway


13. An Excel Workbook is a collection of …………..
a. Workbooks
b. Worksheets
c. Charts
d. Worksheets and Charts


14. This address does not change every day?
a. static IP address
b. dynamic IP address
c. unique IP address
d. None of the above


15. …… are networks that connect people within a company to each other and to the company network.
a. Bitstreams
b. Internets
c. Extranets
d. intranets


16. ……….. is the encompassing term that involves the use of electronic platforms-intranets, extranets and the Internet to conduct a company’s business.
a. E-commerce
b. E-business
c. E-procurement
d. E-marketing


17. PowerPoint 2000 has……… Number of views
a. 3
b. 4
c. 5
d. 6


18. What is the max data capacity of STP?
a. 10 mbps
b. 100 mbps
c. 1000 mbps
d. 10000 mbps


19. ………….. is the largest 16 bit positive number.
a. 32767
b. 32768
c. 34567
d. 36789


20. To covert data from one data medium to another is known as
a. Collection 
b. Transformation
c. Manipulation
d. Conversion

 

Click on Link for Next Page

 

 

 

Next Page>>

See Also :

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 1

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 2

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 3

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 4

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 5

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 6

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 7

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 8

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 9

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 10

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 11

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 12

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 13

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 14

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 15

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 16

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 17

   
 

Answers :

1. (b) 2. (a) 3. (a) 4. (d) 5. (d) 6. (a) 7. (c) 8. (a) 9. (a) 10. (a) 11. (d) 12. (d)
13. (b) 14. (a) 15. (d) 16. (b) 17. (c) 18. (b) 19. (a) 20. (d) 

 
 

Quick Links

| Home | C Language | All India Entrances | Previous Year Papers | Software Projects

| Project Reports | Job Alerts & Notifications | Technical Interview Questions |

| Audio Visual Notes |