:: CCC Question and Answers ::

 

DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 15

1. Some Keyboards have a small joystick built into them, between the g and h keys. This type of device is called (an):
a. TrackStick
b. Alternative pointing
c. Tracking device
d. Integrated pointing device


2. The keystrokes Ctrl + I is used to
a. Increase font size
b. Insert a line break
c. Indicate the text show be bold
d. Applies italic format selected text


3. When a range is selected, how can you activate the previous cell?
a. Press the Alt key
b. Press tab
c. Press Enter
d. None of the above


4. Which file format can be added to a PowerPoint slide?
a. .jpg
b. .mid
c. .wav
d. All of the above


5. CU is a part of
a. CPU
b. RAM
c. ROM
d. None of the above


6. Each excel file is called a workbook because 
a. It can contain text and data.
b. It can be modified.
c. It can contain many sheets including worksheets chart sheets.
d. None of the above


7. Excel probably considers the cell entry January 1, 2010 be a
a. Label
b. Value
c. Formula
d. Text String


8. Which of the following is not a valid data type in excel
a. Number
b. Character
c. Label
d. Date/time


9. You can show the shortcut menu during the slide show
a. Clicking the shortcut button on the formatting toolbar
b. Right clicking the current slide.
c. Clicking an icon on the current slide.
d. None of the above


10. Which of the following allows you to select more than one slide in a presentation? 
a. Alt + click each slide
b. Shift + drag each slide
c. Shift + click each slide
d. Ctrl + click each slide


11. The view that displays the slides on a presentation as miniature representation of the slides is called
a. Slide show
b. Slide sorter view
c. notes page view
d. outline view


12. The PowerPoint view that displays only text (title and be bullet) is
a. Slide show
b. Slide sorter view
c. notes page view
d. outline view


13. Which of the following is not an Impact Printer?
a. Daisy-wheel
b. Dot-Matrix Printer
c. Chain Printer
d. Laser


14. Removing a video property requires ___________ it
a. deleting 
b. uninstalling
c. removing
d. None of the above


15. A tape drive offers ________ access to data
a. timely
b. sequential
c. random
d. None of the above


16. CAD stands for
a. Computer aided design
b. Computer application in design
c. Computer algorithm design
d. All of the above


17. Hard disk is coated in both side above
a. Magnetic metallic oxide
b. Optical metallic oxide
c. Carbon layer
d. All of the above


18. Which statement is valid about computer program?
a. It is understood by a computer
b. It is understood by programmer
c. It is understood user
d. Both (b) and (c)


19. CD-ROM stands for
a. Compactable read only memory
b. Compact Data Read only memory
c. Compactable disk Read only memory
d. Compact disk Read only memory


20. Software in computer
a. Enhances the capabilities of the hardware machine
b. Increases the speed of central processing unit
c. Both (a) and (b)
d. None of the above

 

Click on Link for Next Page

 

 

 

Next>>

See Also :

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 1

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 2

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 3

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 4

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 5

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 6

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 7

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 8

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 9

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 10

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 11

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 12

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 13

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 14

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 15

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 16

  • DOEACC CCC Practice Question Answer Paper Set - 17

   
 

Answers :

1. (d) 2. (d) 3. (d) 4. (d) 5. (a) 6. (c) 7. (b) 8. (b) 9. (b) 10. (c) 11. (b) 12. (d)
13. (d) 14. (a) 15. (b) 16. (a) 17. (a) 18. (d) 19. (d) 20. (a) 

 
 

Quick Links

| Home | C Language | All India Entrances | Previous Year Papers | Software Projects

| Project Reports | Job Alerts & Notifications | Technical Interview Questions |

| Audio Visual Notes |